Spreekuur huisarts Hoogslag
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk G.F.W. Hoogslag
Van Vredenburchweg 71c | 2282 SE
Rijswijk

Spreekuur

Spreekuur op afspraak: tel. 070 3991818

Het spreekuur wordt gehouden van maandag tot en met vrijdagochtend. Voor een afspraak kunt u de praktijk bellen op werkdagen tussen 8.15 en 10.00 uur.

De assistente zal u vragen naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te kunnen maken van de aard en spoedeisendheid van uw vraag. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

E-consult

Voor vragen die niet persé op dezelfde dag beantwoord hoeven te worden, kunt u een bericht aan uw huisarts sturen via uw ‘patiëntenomgeving’.

Telefonisch spreekuur

Voor eenvoudige vragen en het bespreken van onderzoeksuitslagen kunt u alle werkdagen vóór 10.00 uur bellen. De assistente noteert uw vraag. U wordt in principe later op de ochtend door of de dokter of de assistente teruggebeld. Onderzoeksuitslagen kunnen ook via uw ‘patiëntenomgeving’  aan u worden gestuurd.

Aanvragen van een huisbezoek

Wanneer het fysiek niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, kan de huisarts u thuis bezoeken. De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, uw aanvraag. Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen eigen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen. Een afspraak moet ’s morgens vóór 10.00 uur met de assistente worden gemaakt.

Spoedeisende hulp / EHBO

Bij spoedeisende klachten of verwondingen kunt u vaak tussendoor gezien worden. Wel verzoeken we u hiervoor eerst naar de praktijk te bellen en te overleggen met de doktersassistente.