Praktijkinformatie
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk G.F.W. Hoogslag
Van Vredenburchweg 71c | 2282 SE
Rijswijk

Praktijkinformatie

NHGHuisartsenpraktijk Hoogslag is gevestigd in Medisch Centrum Vredenburchweg aan de Van Vredenburchweg 71 te Rijswijk. De praktijk is open tussen 8.00 en 16.00 uur en alleen voor spoed (keuzetoets 1) telefonisch tot 17.00 uur bereikbaar.

Uw digitale patiëntenomgeving

Via MijnGezondheid.net heeft u toegang tot uw digitale patiëntenomgeving. Inloggen in dit systeem gaat met uw DigiD. Let op: voor inzage in uw medisch dossier dient u in uw patiëntenomgeving eenmalig akkoord te geven. Ga hiervoor in het menu (rechtsboven op uw privé-pagina op de website MijnGezondheid.net) naar instellingen en klik op de roze button. Meer informatie: ‘mijn patiëntenomgeving’ op deze website.

Bij Corona-gerelateerde klachten vragen wij u voordat u de praktijk bezoekt een test te doen.

Huisartsenzorg in onze praktijk

  • persoonlijk gerichte huisartsenzorg
  • complete eerstelijnszorg voor pasgeborenen tot en met hoogbejaarden
  • chronische-/ketenzorg bij diabetes, hartfalen, COPD, CVRM en ouderenzorg
  • E.C.G.’s, longfunctieonderzoek, spiraalplaatsing, 24-uurs bloeddrukmeting, hartritme stoornis onderzoek
  • kleine chirurgie
  • geestelijke gezondheidszorg (POH GGZ en via vrijgevestigd psycholoog De Bruin Mediation)
  • eerstelijnszorg voor expats (Engels, Frans, Duits, Italiaans).

Contact met de praktijk

Van maandag t/m vrijdagochtend is er spreekuur volgens afspraak. Verzoek alleen te bellen tussen 8.15 en 10.00 uur naar 070 – 3991818. Voor SPOED: keuzetoets 1. Medische vragen zonder spoed kunnen via een e-consult veilig aan de praktijk gemaild worden. Algemene vragen aan de doktersassistente kunnen ook naar assistentehoogslag@gmail.com.

Huisartsenpraktijk Hoogslag is een opleidingspraktijk. Artsen afkomstig van de huisartsenopleiding van het Leids Universitair Medisch Centrum werken in hun laatste opleidingsjaar in onze praktijk mee. Zij doen onder supervisie zelfstandig spreekuur. De huisartsenpraktijk is NHG-geaccrediteerd.

For English text: go to Doctor’s practice handout.

In Medisch Centrum Vredenburchweg zijn ook de praktijken van huisarts A. van der Wal en de huisartsengroep Vredenburch gevestigd. Tijdens vakanties wordt voor elkaar waargenomen.

Aanmelden nieuwe patiënten

Wanneer u als nieuwe patiënt in de praktijk ingeschreven wilt worden, verzoeken wij u per mail contact met ons op te nemen met de vraag of er nog plek is: ‘inschrijven’.

Bloedafname punt

Naast ons Medisch Centrum is een bloedafname punt van het Reinier de Graaf ziekenhuis. Het is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 11.30 uur. Voor bloedafname moet u eerst een afspraak maken via hun website of door op werkdagen te bellen naar 088 – 2604000.