Recepten aanvragen
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk G.F.W. Hoogslag
Van Vredenburchweg 71c | 2282 SE
Rijswijk

Recepten aanvragen

Herhaalrecepten

Alleen recepten voor medicijnen die eerder via Huisartsenpraktijk Hoogslag zijn voorgeschreven, kunnen op deze wijze worden aangevraagd. Sommige medicijnen zijn beperkt automatisch te herhalen ( zoals slaapmiddelen en sterke pijnstillers). In dat geval is vooraf overleg met de assistente nodig.

Op een werkdag ’s ochtends vóór 10.00 uur aangevraagd, wordt het herhaalrecept nog dezelfde werkdag naar uw apotheek gezonden. Aflevering geschiedt meestal een tot twee dagen later. Moet aflevering dezelfde dag, vermeldt dit dan duidelijk.

Herhaalrecepten kunt u, behalve tijdens de vakanties van de praktijk, als volgt aanvragen:

    • Inloggen in uw persoonlijke patiëntenomgeving (rechtsboven op deze website of via de App), selecteer het medicijn dat u wilt herhalen en sluit uw aanvraag af met ‘aanvraag afronden’.
    • Telefonische receptenlijn070 – 3991818, keuze 2
      Houdt de verpakking van uw medicijn(-en) bij de hand en vermeldt altijd de informatie, die op de sticker van de verpakking staat en de naam van uw apotheek. Spreek uw naam, geboortedatum, naam èn sterkte van het medicijn en de gewenste hoeveelheid duidelijk in. Daarnaast ook een eventueel verzoek tot bezorging van de bestelde medicijnen.
    • Het mailadres assistentehoogslag@gmail.com is alleen voor algemene vragen aan de doktersassistente en niet voor herhaalrecepten, aangezien het geen beveiligde verbinding is.